California - For this Cabernet Sauvignon, winemaker Bob Blue selected fruit from Mendocino County and Santa Clara Valley, a very old California appellation south of San Francisco Bay. The resulting
California - Our bold Pinot Noir brings distinct notes of wild cherry, black raspberry, vanilla and coconut oil. ese deepen alongside hints of earth and allspice from seasoned American oak—a boldly
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California - It is rich with classic Chardonnay characteristics that are enhanced on the nose by the bourbon ageing, and felt on the palate with the savory notes and heat of alcohol on the finish. I
California - Vanilla and smoky tones on top of red fruit and spice. Herkunft USA > California Alk.: 14,5 % ABV Rebsorten Zinfandel pvid: 65dbae3a552df633315ba7c1
Stellenbosch Herkunft Südafrika > Stellenbosch Alk.: 14,75 % ABV | RZ: 3,8 g/l | GS: 6,4 g/l Rebsorten Shiraz Ausbau All
Stellenbosch Herkunft Südafrika > Stellenbosch Alk.: 14,27 % ABV | RZ: 2,2 g/l | GS: 5,6 g/l Rebsorten Chardonnay Ausbau
California - 1924 - The heart of Prohibition and the year our winery first planted vineyards in California. During an era of gangsters and bootleggers, full-flavored wines were a crowd favorite at
California - Craed with rich, dark uit aged in Premium Whiskey Barrels, this liberal wine is layered with aromas of warm vanilla, juicy raspberry and a subtle hint of maple syrup, with notes
Lodi - Crafted with full-bodied Cabernet Sauvignon aged in Bourbon Barrels, this liberal wine is layered with suggestions of blackberry, black currant and warm spice with notes reminiscent of Bourbon
California - Crafted from rich Pinot Noir aged in Port Barrels, this liberal wine has a velvety texture with layered flavors of blackberry and cocoa, complex spice aromas and richly toasted oak. Pair
Lodi - Our 1924 Whiskey Barrel Aged Old Vine Zinfandel ages to perfection in premium whiskey barrels, creating a smooth wine with black cherry, black pepper, coconut and toasted oak notes. Herkunft
Erste Veröffentlichungen auf der ProWein 2023
Margaret River, Westaustralien
Erste Veröffentlichung auf der ProWein 2023
Kristallin und lebendig, mit Zitrusfrüchten durchsetzt. Schichten von diskreten Aromen, sanfte Früchte aus dem kühlen Klima, ein Hauch von Mineralität - recht höflich, aber dennoch mit konzentrierten
Ein klassischer Pinot Noir im kühleren Stil, der den Gaumen mit würzigen und lebhaften Beerenaromen sättigt. Ein Musterbeispiel an zurückhaltender, aber klarer Eleganz. Rein und definiert. 12.5%
Duftend und blumig. Raffinierte, reine, mineralische Frucht, die vor nervöser Energie und Spannung schimmert. Stattlich und straff. 12.4% Alkohol. 24 Jahre alte Rebstöcke, die mit minimaler
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