Standverwaltung
Option auswählen
Teilnehmer Route USA

Domaine la Guillaumerie EARL

La Liaumerie, 49190 Rochefort sur Loire
Frankreich

Dieser Aussteller ist Mitaussteller von
Food'Loire Chambre Régionale d'Agriculture des Pays de la Loire

Hallenplan

ProWein 2020 Hallenplan (Halle 11): Stand D107

Geländeplan

ProWein 2020 Geländeplan: Halle 11

Ansprechpartner

HANSE FREDERIC

Telefon
+33651031054

E-Mail
domainelaguillaumerie@gmail.com

Unser Angebot

Produktkategorien

  • 01  Weine (nach Anbaugebieten)
  • 01.01  Weine aus Europa
  • 01.01.05  Weine aus Frankreich
  • 01.01.05.16  Weine aus Val de Loire/Centre

Unsere Produkte

Produktkategorie: Weine aus Val de Loire/Centre

DOMAINE LA GUILLAUMERIE CREMANT DE LOIRE ROSE 2017

Crémant de Loire AOC - Grape: 100% Grolleau. Terroir: Beautiful terroir of altered schists with bench of phtanite and quartz. Harvest: Only by hand, in cases. Process: Traditional method with a second fermentation in bottle like a Champagne ; aging on its lees for a minimum of twenty months. Secondary fermentation: 9 grams. Aroma and flavour: Pale pink with fine bubbles ; red fruits and crushed strawberries ; finely structured, pure classical style. Food pairing: As an aperitif with sweet appetizer. Fresh prawn, Sushi. With a dessert like a Strawberry tart, chocolate cheesecake, fruit salad. Service temperature: 6 to 8°. Aging: Drink Now or after few years.

Herkunft
France > Loire > Crémant de Loire AOC

Alk.: 12 % ABV   |   RZ: 9 g/l

Rebsorten
100% Grolleau

Mehr Weniger

Jahrgang
2016-2018

Geschmacksprofil
brut

Farbe
Rosé

Weintyp
Schaumwein

Hauptrebsorte
Grolleau

Anbaumethode
Vegan, Vegetarisch

Produktkategorie: Weine aus Val de Loire/Centre

DOMAINE LA GUILLAUMERIE CREMANT DE LOIRE BLANC 2015

Crémant de Loire AOC - Grape: 100% Chenin. Terroir: Beautiful terroir of green to crimson altered schists. Harvest: Only by hand, in cases. Process: Traditional method with a second fermentation in bottle like a Champagne ; aging on its lees for a minimum of twenty four months. Secondary fermentation: 9 grams. Aroma and flavour: Pale yellow with fine bubbles ; fruity pear-apple aromas. Fresh and elegant finish on compote notes. Food pairing: As an aperitif with salted appetizers. Also, well match with Seafood and shell fish. With a dessert like an apple crumble or an apricot tart. Service temperature: 6 to 8°. Aging: Drink now or after few years.

Herkunft
France > Loire > Crémant de Loire AOC

Alk.: 12 % ABV   |   RZ: 9 g/l

Rebsorten
100% Chenin Blanc

Mehr Weniger

Jahrgang
2013-2015

Geschmacksprofil
brut

Farbe
Weiß

Weintyp
Schaumwein

Aromen
Quitte

Hauptrebsorte
Chenin Blanc

Anbaumethode
Vegan, Vegetarisch

Über uns

Unternehmensdaten

Umsatz

< 1 Mio US $

Exportanteil

max. 10%

Anzahl der Beschäftigten

1-19

Gründungsjahr

2013