Standverwaltung
Option auswählen

Domaine des Pères de l'Eglise SCEA Paulette Gradassi & Fils

2, Avenue Imperiale, 84230 Chateauneuf du Pape
Frankreich

Dieser Aussteller ist Mitaussteller von
SCAS Chateauneuf du Pape wine-producers

Hallenplan

ProWein 2020 Hallenplan (Halle 11): Stand H09

Geländeplan

ProWein 2020 Geländeplan: Halle 11

Unser Angebot

Produktkategorien

  • 01  Weine (nach Anbaugebieten)
  • 01.01  Weine aus Europa
  • 01.01.05  Weine aus Frankreich
  • 01.01.05.07  Weine aus Vallée du Rhône

Unsere Produkte

Produktkategorie: Weine aus Vallée du Rhône

Domaine des Pères de l'Eglise Lirac Domaine des Pères de l'Eglise 2018

Lirac AOC - 3 hectares of vines bought in 2018 by the family on Saint LAurent des arbres village with 75% of grenache, 15% of syrah and 10% of old carignans with long maceration and aged in concrete tank(85%) and barrels (15% of syrah)

Herkunft
France > Rhône > Lirac AOC

Alk.: 15 % ABV

Rebsorten
75% Grenache

Mehr Weniger

Jahrgang
2016-2018

Geschmacksprofil
trocken

Farbe
Rot

Weintyp
Stillwein

Awards
85 Punkte oder mehr

Hauptrebsorte
Grenache

Anbaumethode
Vegan, Vegetarisch

Produktkategorie: Weine aus Vallée du Rhône

Domaine des Pères de l'Eglise Le Calice de Saint Pierre 2018

Chateauneuf-du-Pape AOC - Le Calice de Saint Pierre is our cuvée produced in red and white from different old (50-70 years old) parcels on the 4 cardinal points of the appellation. grenache, syrah and mourvèdre grape varieties with long maceration and ageing in foudres, barrels and concrete tanks. A smooth and intense wine for the red. The white is only produced 3000 bottles/vintage. grenache and clairette with fermentaion 50% in 500 litres barrels, 50% in tank. A very good value range for Chateauneuf du Pape

Herkunft
France > Rhône > Chateauneuf-du-Pape AOC

Alk.: 15 % ABV

Rebsorten
80% Grenache

Mehr Weniger

Jahrgang
2016-2018

Geschmacksprofil
trocken

Farbe
Rot

Weintyp
Stillwein

Sensorik
Ausgeprägter Terroir-Stil

Awards
Jancis Robinson, 90 Punkte oder mehr

Hauptrebsorte
Grenache

Anbaumethode
Vegan, Vegetarisch