Standverwaltung
Option auswählen

Castello di Fonterutoli Marchesi Mazzei S.p.A. Agricola

Via Ottone III di Sassonia, n°5 Loc. Fonterutoli, 53011 Castellina in Chianti (SI)
Italien
Telefon +39057773571
Fax +390577735757
mazzei@mazzei.it

Dieser Aussteller ist Hauptaussteller von

Hallenplan

ProWein 2020 Hallenplan (Halle 16): Stand F71

Geländeplan

ProWein 2020 Geländeplan: Halle 16

Unser Angebot

Produktkategorien

  • 01  Weine (nach Anbaugebieten)
  • 01.01  Weine aus Europa
  • 01.01.09  Weine aus Italien
  • 01.01.09.18  Weine aus Toscana

Unsere Produkte

Produktkategorie: Weine aus Toscana

Marchesi Mazzei Fonterutoli Chianti Classico 2018

Chianti Classico - Selected among Fonterutoli's 120 different parcels, which spread across a unique range of soil and climate types, at an altitude of 220 and 550 metres above sea level in the heart of the Chianti Classico area. It's the flagship and the "Best Seller" of the company, a benchmark for the whole category. A well-proportioned, elegant body, dark berry, fresh spice flavors, intense, smooth taste.

Herkunft
Italy > Tuscany > Chianti Classico

Alk.: 13,5 % ABV

Rebsorten
90% Sangiovese, 5% Colorino, 5% Malvasía, ----

Mehr Weniger

Jahrgang
2016-2018

Geschmacksprofil
trocken

Farbe
Rot

Weintyp
Stillwein

Awards
Bronze, 16 Punkte oder mehr, 90 Punkte oder mehr

Hauptrebsorte
Sangiovese

Anbaumethode
Vegetarisch

Produktkategorie: Weine aus Toscana

Marchesi Mazzei Ser Lapo Chianti Classico Riserva 2016

Chianti Classico - With this outstanding Chianti Classico Riserva, the Marquis Mazzei celebrate their notable ancestor Ser Lapo, author of the first official document mentioning “Chianti wine” (December 16th, 1398). Fresh, tannic, with aroma of berries, strong structure, earthy and intense taste

Herkunft
Italy > Tuscany > Chianti Classico

Alk.: 13,30 ABV % ABV

Rebsorten
90% Sangiovese, 10% Merlot

Mehr Weniger

Jahrgang
2016-2018

Geschmacksprofil
trocken

Farbe
Rot

Weintyp
Stillwein

Awards
Platin, 90 Punkte oder mehr, Jancis Robinson

Hauptrebsorte
Sangiovese

Anbaumethode
Vegetarisch